Kılıçdaroğlu: "Sözüm var, yoksulluğu bitireceğim."

Kılıçdaroğlu: "Sözüm var, yoksulluğu bitireceğim."
Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Kanaat Önderleri ve Muhtarlar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu Aydın Kanaat Önderleri ve Muhtarlar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin tarım politikalarına değinen Kılıçdaroğlu, çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşan kişilerin desteklenmesi gerektiğini savundu. 

İşsizlik ile ilgili, "Bütün kötülüklerin anası işsizliktir. Asla umutsuz olmayın bunların hepsi düzelecek. Hepsini düzeltmeye kararlıyım. Benim siyasetten hiçbir beklentim yoktur, tek isteğim var bu ülkede kimliği ne olursa olsun, her evde huzurun olmasıdır. Bunun mücadelesini veriyorum. " açıklamasında bulundu. 
Konuşmasının sonunda "yoksulluk" konusuna da değinerek "Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğim. Bu ülke, çok zengin bir ülke, kaynakları zengin olan bir ülke. İnsan kaynağı da çok zengin olan bir ülke. Genç nüfus aslında en büyük zenginliğimizdir, en büyük zenginliğimizi heder ediyoruz. Taşı sıksa suyunu çıkarır ama işsiz. Olmaz... Bu tabloyu değiştireceğiz." dedi. 

Çiftçiyi ayağa kaldırmanın yolu, kırsala bizim sözümüzdür, eğer tarım yapılıyorsa mutlaka her köye bir ziraat mühendisi görevlendireceğiz. Hayvancılık varsa, veteriner tahin edeceksin oraya. Dışarıda işsiz var bir sürü insan, niye bunları yapmıyorsunuz. Para yok ödeyemeyiz... E elin adamına ödüyorsun. 

İŞSİZLİK MESELESİ

Bütün kötülüklerin anası işsizliktir. Bunun da çözülmesi lazım... Ve sürdürülebilirlik, bu başarı hikayesini sürdürmemiz lazım. 

Şimdi bilgi çağını kaçırırsak çok daha ağır faturalar öderiz. Şimdi her saniyede bir sürü buluş var. Türkiye bu buluşların neresinde? Siyasetçi olmak ahlaklı olmak demektir, siyasetçi halkı kandırmaya başlarsa ondan siyasetçi çıkmaz ve ülkeye faydası olmaz. 

Asla umutsuz olmayın bunların hepsi düzelecek. Hepsini düzeltmeye kararlıyım. Benim siyasetten hiçbir beklentim yoktur, tek isteğim var bu ülkede kimliği ne olursa olsun, her evde huzurun olmasıdır. Bunun mücadelesini veriyorum. 

"SÖZÜM VAR, BU ÜLKEDE YOKSULLUĞU BİTİRECEĞİM."

Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet'i kurduğunda bütün mazlum ülkelerin önderi oldu. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına giriyoruz, ikinci yüzyılda tarihin bize yüklediği sorumluluklar var. Yenilikçi, ahlaklı, akılcı, halkını düşünen, her kuruşun hesabını veren yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı var. Bunu sizlerin her alanda anlatmanız lazım. 

Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğim. Bu ülke, çok zengin bir ülke, kaynakları zengin olan bir ülke. İnsan kaynağı da çok zengin olan bir ülke. Genç nüfus aslında en büyük zenginliğimizdir, en büyük zenginliğimizi heder ediyoruz. Taşı sıksa suyunu çıkarır ama işsiz. Olmaz... Bu tabloyu değiştireceğiz.

KILIÇDAROĞLU ÇİLEK HASADINA KATILDI

Önceki gün partisinin grup toplantısında, çilek hasadına gideceğini söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu sabah fotoğraflar geldi. 

 

703548799bcd16e1-001.jpg

Aydın’a bir dizi ziyaret için giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı, İncirliova ilçesi Karabağ Mahallesi'ndeki çilek tarlası oldu.

6f92802f3b0e23ea-001.jpg

Kılıçdaroğlu, çiftçi kadınlarla çilek hasadı yaptı. Kılıçdaroğlu'na, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve milletvekilleri de eşlik etti.

22e78bd6e9f7c828-001.jpg

Kılıçdaroğlu daha sonra çiftçilerle birlikte yere serilen hasır üzerinde kahvaltı yapıp, sohbet etti.

402c63d8ddd173d5-001.jpg

Ardından kahveci esnafını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlarla çay içti. Kılıçdaroğlu, Aydın programını Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti ile sürdürecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar