Kılıçdaroğlu o ismin görevine son verdi! Seçim gecesinin faturası ağır oldu

Kılıçdaroğlu o ismin görevine son verdi! Seçim gecesinin faturası ağır oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim gecesi yetersiz performansı nedeniyle CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in görevine son verdiği iddia edildi.

Filiz Kıral / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde, CHP'nin kurmuş olduğu ve seçmene anlık bilgi aktarımını amaçlayan sistemde uzun saatlerce sorun yaşanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kararıyla CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in görevden alındığı belirtildi.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaya göre, Adıgüzel'in partiden ayrılması ilk olarak "Kılıçdaroğlu'nun görevden alması" olarak belirtilirken, söz konusu iddiaların ardından Onursal Adıgüzel cephesinden açıklama gecikmedi.

saymaz1.jpg


"GÖREVDEN KENDİ RIZAMLA AYRILIYORUM"

Adıgüzel, Saymaz'ın iddiasının ardından yapmış olduğu paylaşımda "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.

saymaz-2.jpg
















YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar