Kılıçdaroğlu milletvekili sıfatı ile son sözünü söyledi

Kılıçdaroğlu milletvekili sıfatı ile son sözünü söyledi
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan dolayısıyla Meclis'te düzenlenen özel oturumda önemli açıklamalar yaptı. Milletvekili sıfatıyla son kez kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, sözlerini Amasya Genelgesi'nden bir alıntıyla noktaladı.

Millet İttifakı''nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM kürsüsüne milletvekili olarak son kez çıktı.

"Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen umutsuz olmak için hiçbir neden yoktur" diyen Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs''ta gerçekleştirilecek seçimlere atıfta bulunarak, "Bir dönemin sona ermekte olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. 100 yıl önce olduğu gibi egemenlik kayıtsız şartsız milletin olacak" ifadelerini kullandı.

Milletvekili olarak son kez TBMM kürsüsünde konuşma yaptığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki seçimlerle birlikte bu sıralardaki yerlerini alacak olan TBMM’nin yeni üyelerine de şimdiden başarılar diliyorum. Hiç şüphe duymuyorum ki milletimiz yeni üyelerine ülkemizi güçlendirilmiş parlamenter sisteme ulaştıracak iradeyi teslim edecektir" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu kürsüden milletvekili sıfatı ile son sözüm şudur: Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar