Kılıçdaroğlu kendisine ''Aday olma'' diye bağıran gençle bir araya geldi

Kılıçdaroğlu kendisine ''Aday olma'' diye bağıran gençle bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerle buluşmasında kendisine "Aday olma" diye bağıran gençle bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Geleceği Kur” Gençlik Festivali’nde konuşma gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivalde açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Birilerinin sözünü asla dinlemeyeceğiz. Bunun için güveneceğim kişiler gerekiyor. En büyük güveneceğim ise bu ülkenin gençleri, sizlersiniz. Onların tehditleri bizi yıldıramaz. Onların baskıları bizi yıldıramaz. Türkiye’de gençler demokratik yollarla, otoriter bir yönetime son verdiler diye tarih yazacaksınız. İktidarın değişmesini istiyorsanız, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız" dedi.

"ADAY OLMA" DİYE BAĞIRDI

Kılıçdaroğlu konuşurken salondaki gençlerden biri Kılıçdaroğlu''na doğru “Aday olma” diye bağırdı. Söz konusu protestoya çevredekiler müdahale ederken, "Aday olma" diye bağıran genç yaka paça dışarı çıkarıldı. 

KILIÇDAROĞLU ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜ

Etkinliğin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, protestocu genç ile özel olarak görüşmek istedi.  

Gazeteci Özlem Gürses''e konuşan Ömer Faruk Berber isimli genç, görüşmeye ilişkin detayları paylaştı. Berber, "Görüşmemiz oldukça verimli geçti. Bana çok iyi davrandılar. Bir soun olmadı. Eğitim hakkında konuştuk kendisiyle, benim okuyacağım bölümler hakkında bilgiler verdi. Güzel bir konuşma geçti. Ben yaptığım hareketi anlatınca kendisi de olumlu karşıladı ve herkesin düşüncelerine saygı duyulması gerektiğini ve oradaki bana yapılan müdahalenin aslında kendisinin desteklemediği bir hareket olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Gürses''in "Aday olsun mu Kılıçdaroğlu" sorusuna Berber, "Artık düşünebilirim" yanıtını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar