Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'da: Burada büyük eksiklikler var!

Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'da: Burada büyük eksiklikler var!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'ın Defne ilçesinden seslendi. Kılıçdaroğlu "Burada büyük eksiklikler var. Çadır ihtiyaçları hala karşılanmış değil" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay''ın Defne ilçesinde canlı yayında konuştu. Depremin büyük yıkım yarattığı Hatay’da canlı yayında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Burada büyük eksiklikler var. Çadır ihtiyaçları hala karşılanmış değil" dedi. 

Kılıçdaroğlu''nun konuşmalarından bazı detaylar şöyle:

Su sorunu var hala çözülmemiş durumda. Çadır ihtiyaçları tümüyle hala karşılanmış değil. İnsanlar en azından yıkılan binalarının yakınında çadır olmasını istiyorlar. Çadır ihtiyaçlarını giderilmesi için de belediye başkanlarımız ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Maalesef sadece Hatay değil, diğer bölgelerde de çadır ihtiyacının yeteri kadar karşılanmadığını görüyoruz.

Bu kente süratle yapılaşma sağlayacağız demek doğru değil. Elbette ki yeni yerleşim yerleri olabilir, binalar yapılabilir ama kentin dokusunun korunması gerekiyor. Belediye başkanlarımız engellemeleri aşıp hizmet etmeyi sürdürüyorlar. İyi ki bu ülkede yerel yönetimler var, olmasaydı tablo çok daha vahim bir süreci bize yaşatabilirdi. Hiçbir ayrım yapmaksızın bütün belediye başkanlarına gerçekten yürekten teşekkür ederim. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar