Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: 'Seçimi büt'e bırakmadan ilk turda bitirelim'

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: 'Seçimi büt'e bırakmadan ilk turda bitirelim'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok üzerinden bir video paylaşarak Cumhur İttifakı'nın vaatler konusunda Millet İttifakı'ndan kopya çektiğini belirtti. Kılıçdaroğlu videoda "Gençler siz siz olun, dersinize iyi çalışın. Kopya çekenlere sakın güvenmeyin. Bu seçimi de büt’e bırakmadan ilk turda bitirelim.” dedi.

CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu; TikTok’ta “Gençler, biliyorsunuz ki her zaman dersine çalışan kopya çekenden bir adım öndedir” açıklamasıyla yayınladığı videoyu bugün Twitter hesabında da paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Gençler büt’e bırakmayalım, ilk turda bitirelim bu işi” mesajını yazdı. Kılıçdaroğlu, videoda şunları söyledi:

“CUMHUR İTTİFAKI VAATLERİNİ BİZDEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPMIŞ”

“Gençler, biliyorsunuz ki kopya çekmek iyi değildir. Ama bu ülkeyi 20 yıldır yönetenler ne yazık ki derslerine çalışmamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı, bu seçimde vaatlerini bizden kopyala yapıştır yapmış. Allah bunlara akıl fikir versin. Bakın bunların bir kısmını bir sene öncesinde, bir kısmını da bir iki hafta önce sizlerle paylaşmıştım. Gençler siz siz olun, dersinize iyi çalışın. Kopya çekenlere sakın güvenmeyin. Bu seçimi de büt’e bırakmadan ilk turda bitirelim.”

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar