Kılıçdaroğlu CHP'nin İBB adayını resmen açıkladı

Kılıçdaroğlu CHP'nin İBB adayını resmen açıkladı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde İBB Başkanı İmamoğlu'nun yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel seçimlerde adaylığı konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Sözcü TV'den İpek Özbey'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Ekrem İmamoğlu adayınız mı, bunu aynı netlikte ne zaman söyleyeceksiniz?" sorusuna "Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır." yanıtını verdi.

“İTTİFAK DEMEK GÜÇ BİRLİĞİ DEMEKTİR”

"Yerel seçimde ittifak yapılacak mı?" sorusu merak edilirken Kılıçdaroğlu'ndan şu açıklama geldi:

"Ben demokrasiden yana olanların birlikte hareket etmesi gerektiğine inanan bir insanım. Bu dün de böyleydi bugün de böyle… Millet İttifakı da demokrasiden yana olanların bir araya gelmesi üzerine inşa edilmiş bir ittifaktır. Bugün ülkemizde, normal demokratik standartlarda gerçekleştirilen bir seçimden bahsetmiyoruz.

İttifak demek güç birliği demektir. Neden demokrasiden yana olanlar ayrışsın? Neden gücünü bölsün? Kaldı ki önümüzdeki süreçte bir yerel seçim var. Zaten kentlerde ya da ilçelerde insanlar, kendi bölgelerinde tek adam rejiminin temsilcisi bir adaya karşı, demokrasiden yana olan en güçlü adaya yönelecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar