Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu açıklaması: Çocukların zehirlenmesine göz yummuştur!

Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu açıklaması: Çocukların zehirlenmesine göz yummuştur!
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye’de metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni salgını besliyor. Breaking Bad Süleyman çocukların zehirlenmesine göz yummuştur" dedi.

Resmi Twitter hesabından bir video paylaşan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uyuşturucunun ülkedeki boyutunu anlattı.

 Kemal Kılıçdaroğlu, bu defaki videosunu partisinin Yoksulluk Dayanışma Ofisi sorumlusu Hacer Foggo''yla birlikte çekti.

CHP lideri, Twitter''dan yayınladığı videoda Türkiye''deki uyuşturucu, özellikle de metamfetamin tehlikesinin boyutlarına değindi.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın “okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız” palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu" notuyla paylaştığı videoda hükümetin politikalarını eleştirdi. 

Metamfetaminin dünya ölçeğinde büyük bir tehlike olarak görüldüğünü, dünyanın her köşesinden uyuşturucu baronu ve uyuşturucu çetelerinin Türkiye''ye geldiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Gelelim ''okul önünde yakaladığınız uyuşturucu satıcısının bacağını kırın'' diyen nam-ı diğer ''Fotoroman Süleyman''a. Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye... Bunlar onunla bununla poz veren, gençlerin diliyle söyleyeyim; ''Breaking Bad Süleyman'' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun." 

Videoda Kemal Kılıçdaroğlu''nun ardından Hacer Foggo da özellikle yoksul mahallelerdeki metamfetamin tehlikesinin boyutlarını anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar