Oğluyla ilk paylaşımını yaptı! Hamileyken ihanete uğramıştı...

Oğluyla ilk paylaşımını yaptı! Hamileyken ihanete uğramıştı...
Basketbolcu Tristan Thompson ile hayatını birleştiren iki çocuk annesi Khloe Kardashian, yaklaşık beş aylık oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

Hamileyken eşi Tristan Thompson’un kendisinin aldatıldığını öğrenen Khloe Kardashian’ın bu birlikteliğinden dört yaşında bir kızı var. İkinci kez taşıyıcı anneden dünyaya gelen bebekle anne olan Kardashian, çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu duyurmuştu.

Henüz adını açıklamayan Khloe Kardashian, yaklaşık 5 aylık bebeğiyle ilk pozunu paylaştı. Bu pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Kardashian paylaşımına ‘Mutlu Noller’ notunu düştü. Kısa sürede paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bazı sosyal medya kullanıcılarından "Nihayet küçük adamınızın güzel bir resmi, şimdi onun adını öğrenmemiz gerekiyor", "Baby Thompson", "Bu yıl gördüğüm en güzel fotoğraf", "İşte bu bir aile portresi" gibi yorumlar geldi.

YUMURTALIKLARINI DONDURMA KARARI ALDI
Uzun bir süredir ikinci kez anne olmak isteyen Khloe Kardashian, hamile kalırsa, ya kendisinin ya da bebeğinin hayatı tehlikeye girecekti.

Kardashian, daha önce Thompson ile ayrı kaldığı süreçte annesi Kris Jenner ile geleceği hakkında konuşmuştu. Henüz biriyle tekrar ilişki yaşamaya hazır olmadığını söyleyen Kardashian, yumurtalıklarını dondurma karar aldığını belirtmişti.

İHANETTEN BEBEĞİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan Tristan Thompson, Khloe Kardashian ile aşk yaşarken onu spor hocası Maralee Nichols ile aldattığı ortaya çıkınca durum değişmişti. Thompson''ın bu birliktelikten bir de bebek sahibi olduğu kanıtlanmıştı.

Ünlü basketbolcunun Nichols''ın dünyaya getirdiği bebeğin babası olduğu, yapılan DNA testiyle belli olmuştu. Bunun üzerine Thompson, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yapmış, "Bugün yapılan babalık testi benim, Maralee Nichols''ın bebeğinin babası olduğumu kanıtladı. Eylemlerimin bütün sorumluluğunu üzerime alıyorum. Babalığım ortaya çıktığına göre bu bebeği dostane bir şekilde büyütmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar