Khloe Kardashian 2. kez taşıyıcı annelik yöntemine başvurdu

Khloe Kardashian 2. kez taşıyıcı annelik yöntemine başvurdu
Özel hayatları ile sık sık gündeme gelen Kardashian-Jeneer ailesinin ortanca kızı Khloe Kardashian, ayrıl barış ilişkisi olduğu Tristan Thompson ile 2019’da yollarını ayırmışları. Kylie Jeneer’ın yakın arkadaşı Jordny Woods ile birlikte olduğu iddia edilen Thompson’un gayriresmi çocuğu olduğu öğrenildi.

Khloe Kardashian’ın ilk çocuğu True’nin taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelmesi gündem olurken, ikinci çocuğun da aynı yöntemle doğması dünya basınını hayrete düşürdü.

Tristan Thompson Took One Of Khloe Kardashian''s Most Precious Dreams Away  From Her, Making It Hard For Her To Forgive Him - Celebrity Insider

SPOR HOCASINDAN ÇOCUK YAPTIĞINI KABUL ETMİŞTİ

Kızları için bir araya gelen ünlü çiftten Thompson, geçtiğimiz aylarda; kısa süre aşk yaşadığı spor hocası Maralee Nichols''dan bir bebek sahibi olduğunu sonunda kabul etmek zorunda kalmıştı. 31 yaşındaki Thompson''ın, Nichols''ın dünyaya getirdiği bebeğin babası olduğu yapılan DNA testiyle belli olunca ünlü basketbolcu, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı.

Khloé Kardashian descobre nova traição de Tristan Thompson

“BU SORUMLULUĞU ÜZERİME ALIYORUM”

Paylaşımında Maralee Nichols''ın bebeğinin babası olduğunu kabul eden Thompson, "Bugün yapılan babalık testi benim, Maralee Nichols''ın bebeğinin babası olduğumu kanıtladı. Eylemlerimin bütün sorumluluğunu üzerime alıyorum. Babalığım ortaya çıktığına göre bu bebeği dostane bir şekilde büyütmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Khloe Kardashian Mom Beauty Video Tutorial With True

BEBEK TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİ İLE DOĞACAK

Tüm bu yaşananların ardından Khloe Kardashian, Tristan Thompson ile aralarındaki buzları eritmişti.

İhanet iddialarının ardından yeniden bir araya gelen ve 4 yaşında True adında bir kızları bulunan çift, ikinci kez çocuk sahibi oldu. People Dergisi, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladı.

Khloé Kardashian and Tristan Thompson Are Expecting Second Baby Via  Surrogate

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar