Kendisini uyardığı için bekçiyi bıçakladı

Kendisini uyardığı için bekçiyi bıçakladı
Kırşehir'de görev yapan bekçi B.Y. sokakta çevreye rahatsızlık verdiği için uyardığı kişi tarafından bıçakladı.

Kırşehir'de yaşanan olayda, bekçi B.Y. (31) ve meslektaşları, mesai bitiminde evlerine gitmek üzereyken karşılaştıkları K.B. (35) ve yanındaki 2 kişiyi, sokakta gürültü yaparak çevreye rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle uyardı.

Bekçiler bölgeden ayrıldıktan sonra kendilerini takip eden gruptan K.B., bıçaklı saldırıda bulunarak B.Y.'yi kalbinden yaraladı. Yaralı bekçi hastaneye kaldırılırken, saldırgan K.B. ise gözaltına alındı.

Olay, Ahi Evran Mahallesi'nde meydana geldi. Mesai bitiminde bekçi B.Y. ve arkadaşları, sokak arasında alkol alan K.B. ve yanındaki 2 kişiyi rahatsızlık verdiği gerekçesiyle uyardı. Bekçilerin bölgeden ayrılmasının ardından takip eden grupla yaşanan tartışma sonucunda K.B., cebinden çıkardığı bıçakla bekçi B.Y.'yi kalbinden yaraladı. Diğer bekçilerin müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirilirken, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri durumu kontrol altına aldı.

Ağır yaralanan B.Y., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. K.B. ile beraberindeki 2 kişi gözaltına alınırken, şahısların ifadelerinin ardından 2 kişi serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar