AKP'li vekiller 200 lira köprü parası ödememek için vapur kullandı

AKP'li vekiller 200 lira köprü parası ödememek için vapur kullandı
AKP iktidarının yap işlet devret yöntemi ile yaptırarak yönetimini uzun yıllar özel şirketlere verdiği köprü ve otoyolların geçiş ücretleri vatandaşın belini büküyor. Erdoğan'ın açılışında '200 liracık' diyerek küçümsediği geçiş ücretini vermek istemeyen AKP'li vekillerin 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etmesi gündem oldu.

ERDOĞAN GÖRMESİN: VEKİLLERİ KÖPRÜ YERİNE FERİBOT KULLANDI

AKP''li vekiller Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Gelibolu''ya gitti. Sonrasında partilerinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılan iki isim, Lapseki''ye geçti. Lapseki''ye geçerken geçtiğimiz aylarda inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih eden vekillerin bu hareketi, akıllara Erdoğan''ın köprü geçiş ücreti için sarf ettiği ''200 liracık'' sözlerini getirdi.

''PAHALI GELDİ''

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu’nun feribotta çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak, ''‘Köprüyü pahalı bulan feribota binsin’ dediler ve yaptılar. 6 dakikada geçiş yerine 25 dakikada geçişi tercih etmenin tek sebebi var; 200 liracık" dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise söz konusu fotoğrafa, "Köprü geçişi pahalı geldi galiba" yorumunu yaptı.

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer''in paylaşımı şu şekilde:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar