Erdoğan'ın açtığı köprü yerine feribot kullanmıştı: Kendisini eleştirenlere 'dangalak' dedi

Erdoğan'ın açtığı köprü yerine feribot kullanmıştı: Kendisini eleştirenlere 'dangalak' dedi
AKP Çanakkale teşkilatı tarafından düzenlenen bir etkinlik nedeniyle Çanakkale'ye giden AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışında 'Çok ucuz' dediği 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etmişti. Kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında öfkelenen Turan, haberi yapan basın kuruluşları için ise 'Bu bir gerizekalılıktır' dedi.

ERDOĞAN'IN AÇTIĞI KÖPRÜ YERİNE FERİBOT KULLANAN TURAN'DAN İLK AÇIKLAMA

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde katıldıkları iftar programı dönüşü, AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçiş ücretini “200 liracık” olarak açıkladığı 1915 Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etmişti. Turan, katıldığı bir programda, köprü yerine feribotu tercih ettiği için kendisini eleştirenlere “dangalak” demişti.

''AYIP MI, GÜNAH MI?''

Bülent Turan’ın, Çanakkale''nin Biga ilçesinde Ramazan Bayramı''nın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde, feribot tercihini haber yapanlara da “geri zekalı” dediği ortaya çıktı.

Turan, burada yaptığı konuşmada, "Biz, il başkanımız ile beraber, Jülide Hanım ile beraber, her beraber bindik arabalarımıza, Gelibolu''ya Lapseki''den, köprüden gittik. Altı ayrı program yaptık. Son program iskelede, vapurun önünde, iftar programı. İftarımızı yaptık, vapur karşımızda. Köprü de bizim, vapur da bizim. Köprüden gittik, vapurla geri geldik. Ayıp mı, günah mı, yanlış mı? Bunu haber yapıyorlar koca koca televizyonlar; Fox TV, Halk TV, şunlar, bunlar. Tarafsız ya bunlar. Arkadaşlar, bakın, bu bir geri zekalılıktır. Gerçekten inanılır gibi değil" dedi. (ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar