Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gara açıklaması: Bu acının tarifi yok

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gara açıklaması: Bu acının tarifi yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aralarında asker, polis ve sivillerin Gara'da bir mağarada şehit edilmesi ile ilgili, "İçimiz yanıyor. Buna rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden?" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gara'da bir mağarada 13 Türk vatandaşın şehit edilmesi ile ilgili, "Sevgili halkım, terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacağız ve mücadele edeceğiz. Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Sevgili halkım, terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacağız ve mücadele edeceğiz. Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik. Bugün Gara'dan 13 şehidimizin haberi geldi. İçimiz yanıyor. Bizim evlatlarımız... Kamu görevlilerimiz, vatandaşlarımız var. Buna rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim sizden kim bizden? İçimiz yanıyor, evlatlarımız hayatlarını verdi bu güzel ülke için. Derin bir yastayız. Ama birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz, Türkiye'yi birlikte aydınlığa çıkaracağız." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar