Kemal Kılıçdaroğlu: Adayı liderler belirleyecek

Kemal Kılıçdaroğlu: Adayı liderler belirleyecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımdısı Veli Ağbaba'nın ''Adayımız Kılıçdaroğlu'' açıklaması hakkındaki soruya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, kendisine okunan demeç üzerine ''Adayı liderler belirleyecek'' dedi.

KILIÇDAROĞLU, KENDİSİNİ ADAY GÖSTERENLERE YANIT VERDİ!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Konya’da CHP’li bazı isimlerin kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmesiyle ilgili, “CHP yöneticileri kendi genel başkanlarının cumhurbaşkanı adayı olmasını isterler. Ancak adayı liderler belirleyecek” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’nın yerel televizyon kanalı TV42’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Özeleştiri yapan Kılıçdaroğlu “Bir Konyalının sofrasına oturmadık, derdin nedir arkadaş demedik. Oturduk Ankara’da nutuklar çektik. Oy alamıyorsak oturup sorunu kendimizde aramamız lazım. Konyalı’da ne arayacaksın? Kim kendisi ile daha fazla ilişki kuruyorsa, dertlerini daha fazla dinliyorsa oraya meylediyor. Konya’ya daha fazla gelmeliyiz, daha fazla konuşmalıyız” ifadelerini kullandı. 

''''SAVAŞTA MIYIZ?''''

Kılıçdaroğlu, ekonomiye ilişkin olarak da “Önce fiyat istikrarını sağlayacaksınız, buğdayın fiyatını kimse bilmiyor. Bakın hasada başlandı güneydoğuda, taban fiyat açıklanmadı. Rusya ile Ukrayna savaş halinde, bakın onların enflasyonuna kaç? Birisinde yüzde 9, birisinde yüzde 17. Bizde kaç, yüzde 157. Savaşta mıyız? Yok, nasıl oluyor bizde bu? Yönetilmiyor Türkiye. Adalet ile yönetilmiyor, ahlak, bilgi birikimle yönetilmiyor. Erdem ile, liyakat ile yönetilmiyor Türkiye. Türkiye’yi bir adama teslim etmişiz” değerlendirmesinde bulundu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar