Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na övgü: Belediye Başkanımız İstanbullulara hizmet ediyor

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na övgü: Belediye Başkanımız İstanbullulara hizmet ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu'nun Bostancı Metro Hattı da dahil olmak üzere bazı projelerini inceleyen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu için “Bütün engellemelere rağmen Belediye Başkanımız, engelleri aşıp İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor” yorumunda bulundu.

''ENGELLERİ AŞIP HİZMETE DEVAM EDİYOR''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ekibiyle beraber İstanbul''a geldi. Burada ilk durağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi olan Kılıçdaroğlu, yapımı devam eden metro istasyonları ve diğer İBB projelerini inceledi.

Kendisine CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''nun eşlik ettiği görülen Kılıçdaroğlu, daha sonra Çekmeköy Rahmi Demir Kent Ormanı’nda inceleme gezisi yaptı

İMAMOĞLU''NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Anadolu Hisarı’nda gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı bazı çalışmaları alanda izledik. Bütün engellemelere rağmen Belediye Başkanımız, engelleri aşıp İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu''nun açıklamaları şu şekilde:

Başarı, kendisinin bireysel başarısı değil, İstanbul’un başarısı. Hizmet İstanbul’a, İstanbullulara veriliyor. İstanbul’un ciddi bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Orada da bazı engellemeler var ama ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Ben de bu bahar gününde buna tanık oldum” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı bazı çalışmaları alanda izledik. Bütün engellemelere rağmen belediye başkanımız, engelleri aşıp İstanbullulara hizmet vermeye devam ediyor. Başarı, kendisinin bireysel başarısı değil, İstanbul’un başarısı.

Hizmet İstanbul’a, İstanbullulara veriliyor. İstanbul’un ciddi bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Orada da bazı engellemeler var ama ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Ben de bu bahar gününde buna tanık oldum.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar