Kemal Kılıçdaroğlu son vasiyetini açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu son vasiyetini açıkladı
Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoyla iktidar mensuplarının ‘tehditvari’ açıklamalarına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu son vasiyetini açıkladı

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

14 Mayıs seçimlerine 2 gün kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir video daha geldi. Kılıçdaroğlu paylaşımında "Silahlı insanların olduğu reklamlarla güya beni tehdit ediyorlar. O resimdeki mesaj net, sizin için geleceğiz diyorlar. Bu paramiliter artıklar daha büyük bir resmin parçası ve tek nedeni para" dedi.

Kılıçdaroğlu "Bu iktidar döneminde çetelerin çaldığı 418 milyar doları tahsil edeceğim dedim. Benimle konuşmak ve anlaşmak istediler, kapıyı yüzlerine kapadım. Son aşamada silah ve suikast tehditlerine geldiler, akıllarınca son uyarılarını yapıyorlar. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be çakallar. Siz mi beni kurtaracaksınız? Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa şerefimle ölmeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaştığı videoya, “Bay Kemal çıktığı yoldan asla dönmez. Milletimiz için, milletimizle birlikte. Allah yardımcımız olsun” notunu düştü.

Paylaştığı videoda vasiyetini açıklayan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir. 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Her kuruşunu 85 milyona tahsil edeceksiniz. Benim size vasiyetimdir bu."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar