Kemal Kılıçdaroğlu çelik yelek mi giydi? Suikast iddiası sonrası Samsun’da sıkı güvenlik önlemi

Kemal Kılıçdaroğlu çelik yelek mi giydi? Suikast iddiası sonrası Samsun’da sıkı güvenlik önlemi
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun mitinginde suikast ihtimaline karşı çelik yelek giydi. Korumalar silah tetikte bekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitingi öncesi suikast iddiaları ortaya atıldı. İddiaların ardından Kılıçdaroğlu’nun korumaları artırılarak korumalarına silah verildi. Kılıçdaroğlu’na ise çelik yelek giydirildiği görüldü.

Seçimlere son 2 gün kalırken, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimden önceki son mitinglerini Samsun ve Ankara’da düzenliyor. Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitingi için suikast iddiaları gündeme geldi.

CHP’ye de ulaşan suikast iddialarının ardından Kılıçdaroğlu’nun Samsun mitinginde geniş önlemler alındı.

Ancak Samsun mitinginde sahnedeki polis korumalarının sayısı 4’e yükseltildi ve uzun namlulu tüfek verildi. Kılıçdaroğlu’nun arkasında bekleyen özel korumaları da hazır tetikte bekledi. Sahnede konuşma yapan Kılıçdaroğlu’na da çelik yelek giydirildiği görüldü.

kilicdaroglu.jpg

Öte yandan Samsun’da konuşan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye inşa edeceğiz göreceksiniz. Emekli kardeşlerime de seslenmek isterim. Emekli dediğimiz zamanında çalışan üreten ve zamanında emekli olan kişi demektir. Emekli olunca onun insan gibi yaşaması lazım en azından arkadaşına bir çay ısmarlayacabilecek durumda olması lazım.

Sandığa gideceksiniz değil mi? Oy kullanacaksınız değil mi? Siz elektrik düğmesine bastığınızda 5 ayrı vergi ödüyorsunuz. Yeter mutfaktaki yangın, bu milleti soğana mahkum ettiler. 1 yıl içinde göreceksiniz… Yurt sorununu çözeceğim. En az 2 yıl içinde tüm Suriyeli kardeşlerimizi ülkelerine yollayacağız. Sınırdan izinsiz kuş uçurtmayacağız, herkes görecek, herkes haddini bilecek!

Bay Kemal’e milliyetçilik dersi verecek olan henüz anasının karnından doğmamıştır, nokta. 33 askerimiz Suriye’de şehit edildi, Putin’in kapısına gittiler. Putin koridorda bekletti, kronometreyi açtı, bütün dünyaya seyrettirdi. Benim ağırıma gidiyor. Bu mudur milliyetçilik?

Size sözüm var; kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim. Cumhur İttifakı’ndakiler ‘Kul hakkı yemedim, yedirmeyeceğim’ diyemiyorlar.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar