Kemal Ayyıldız tarafından öldürülen Aylin Sözer cinayetiyle ilgili yeni detay!

Kemal Ayyıldız tarafından öldürülen Aylin Sözer cinayetiyle ilgili yeni detay!
Öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer, boğaz kesilerek Kemal Ayyıldız tarafından yakılarak öldürüldü. Ayyıldız'ın kardeşinin hesabına EFT ile 260 bin TL göndermesi cinayeti planladığı düşünülüyor.

Maltepe'de öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer (48), önceki gün inşaat işçiliği yapan Kemal Ayyıldız (32) tarafından önce boğazı kesilerek sonra yakılarak vahşice öldürüldü.

Hürriyet'in haberine göre, doğalgaz borularını kopararak evi ateşe veren Ayyıldız'ın üzerinde 3 gram metamfetamin ve Sözer'in zihniyet eşyaları bulundu. Gözaltına alınan 3 çocuk babası Ayyıldız şunları aktardı:

"KENDİMİ ÖLDÜRMEYİ BECEREMEDİM"


"2009 yılında internette sohbet sitelerinin birinde Aylin Sözer ile tanıştım. ABD’de dil eğitimi görüyordu. Mesajlaşmaya devam ettik. 2011’de İstanbul’a dönünce yüz yüze görüşmeye başladık. 2014’e kadar hiç görüşmedik. 2018’de bir kez daha görüştük. Geçen Kasım ayında yeniden görüşmeye başladık. Gece boyunca alkol aldım. Sabah görüşmek üzere sözleşmiştik. Sabah 08.50 gibi evine gittim. Birlikte uyuşturucu kullandık. Yılbaşında, boşanma aşamasında olduğumdan çocuklarımı görmek için Manisa’daki eşimin yanına gitmek istediğimi söyledim. O da ‘Sen çocuklarını değil eski karını görmeye gidiyorsun’ dedi. Kavga başladı. Arkamı dönüp çıkmak istediğimde bıçakla saldırdı. Boğuşma sırasında elindeki bıçağı alarak ona salladım. Bıçak boğazını kesti, yere düştü. Nefes almadığını fark ettim. Çakmak gazını üzerine dökerek ateşe verdim. Eve hırsız girmiş havası vermek istiyordum. Bazı ziynet eşyalarını da cebime koydum. Kapıda polisin olduğunu fark edince tedirgin oldum. Doğalgaz borusunu kopartarak yangın çıkardım. Kendimi öldürmeyi beceremedim.”

aylin-sozeri-olduren-supheli-adliyeye-sevk-edildi-3448-dhaphoto1.jpg

 
260 BİN TL EFT YAPMIŞ


Polisin araştırmalarına göre, Ayyıldız Sözer'in cep telefonundan asistanına “Sana para göndereceğim, sen de bu parayı dövize çevirip kuryeyle bana gönder” mesajını yolladı. Asistan Serkan Yaman durumdan şüphelenerek aynı binada oturan ablasına haber verdi.

Ayyıldız cinayetin hemen ardından, öğretim görevlisi Sözer'in cep telefonundan kardeşi Y.D.’nin hesabına 260 bin TL EFT yaptı. Bankanın yüklü miktarda para transferi nedeniyle Aylin Sözer’e ulaşamayınca parayı bloke ettiği ortaya çıktı.

maltepede-aylin-sozeri-olduren-kisinin-binaya-giris-ani-kamerada-8500-dhaphoto8.jpg
"DAHA ÖNCE ŞÜPHELENMİŞ"


Aylin Sözer’in asistanı Serkan Yaman ise ifadesinde şunları söyledi: “Aylin Hoca taşınma sürecinde beni, Kemal isimli biriyle tanıştırdı. İki üç hafta önce de ‘Kemal’i kovdum. Ne olur ne olmaz. Benim sosyal medya ve işle ilgili şifrelerimi değiştirmeme yardımcı olur musun’ dedi.”
Aylin Sözer’in kardeşi Nilay Sözer de ifadesinde “Kasım ayında Kemal’i ablamın evinde gördüm. Sorduğumda ilişkisi olmadığını, tamir işini bitirip gideceğini söyledi. Ertesi gün Kemal yine evdeydi. Birkaç hafta sonra ablam ‘Kredi kartımı kaybettim’ dedi. Evine kimin girip çıktığını sorunca, ‘Kemal vardı. Kemal’i kovdum. Kartı alıp gittiğinden şüpheleniyorum’ dedi. Dikkatli ol dedim” dedi

İLİŞKİ İDDİASI YALAN


Aylin Sözer'in yakını Endercan Güngörür ilişki iddialarını reddederek, Aylin Sözer daha önce katil ile yeni taşındığı evine dolap yaptırmak için ulaşmış ve evinde ölçü aldırmış. Katil çok yüksek miktarda para sunmuş ve Aylin Hoca bunu reddetmiş. Ardından katilin sözlü tacizlerine maruz kalmış ve tehdit edilmiş. İlişki olma durumu tamamen yalandır. Şahıs indirim alma bahanesiyle bu yalanı uydurmuştur. Şahsın Aylin Hoca ile bir bağı yoktur” ifadelerini kullandı.


Kemal Ayyıldız ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar