KDV’de muafiyet var mı? TOKİ 50 ilde 575 arsayı satışa çıkardı

KDV’de muafiyet var mı? TOKİ 50 ilde 575 arsayı satışa çıkardı
TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir’in de bulunduğu 50 ilde 575 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ’nin satışa çıkardığı 575 arsanın muhammen bedeli ise 6 milyar 118 milyon 378 bin 622 lira.  Açık artırma usulüyle satılacak olan arsaların yer aldığı 50 ilde hangileri? İşte detaylar…

Arsaların bulunduğu iller şöyle: "Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Batman, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yozgat ve Zonguldak"

Açık artırma, 4-5-6 Nisan tarihlerinde saat 10.30''da üç ayrı oturum halinde yapılacak. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çankaya Bilkent Otel’de gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" teklif verilebilecek.

KDV’DE MUAFİYET VAR MI? 

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar