Kastamonu'da öldürülen taksicide kahreden ayrıntı: Bu nasıl olabiliyor?

Kastamonu'da öldürülen taksicide kahreden ayrıntı: Bu nasıl olabiliyor?
Kastamonu'da aracına bindikleri taksiciyle ücret konusunda tartıştıktan sonra bıçaklayarak öldüren iki genç tutuklandı. Gençlerden birinin Kasım 2022'de okuduğu lisenin müdür yardımcısını bıçakladığı ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde Aktekke Mahallesi Yol Sokak’ta yaşanan olayda taksi sürücüsü Nurettin Tığlıgil ile aracına yolcu olarak binen A.A. (16) ve B.K. (18) arasında ücret sebebiyle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında şahıslar Tığlıgil'i defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan Tığlıgil, sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tığlıgil, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TUTUKLANDILAR

Olayın ardından A.A. ve B.K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, işlemlerinin ardından Kastamonu Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslar tutuklandı.

MÜDÜR YARDIMCISINI BIÇAKLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, cinayet zanlılarından B.K.'nin, geçen yıl uzaklaştırıldığı okulda müdür yardımcısı Aziz B.'yi de bıçaklayarak yaraladığı öğrenildi.

NEREDE HATA VAR?

Olaydan 8 ay sonra aynı gencin bir taksicinin öldürülmesi olayına karışması, adalet sistemimizde nerede hata var sorusunu gündeme getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar