Kastamonu'da kan donduran cinayet!

Kastamonu'da kan donduran cinayet!
Kastamonu'da kan donduran bir cinayet yaşandı. Mezarlıkta silahla vurulmuş halde ceset bulundu.

Kastamonu'da yaşanan dehşet veren olayda, Kırkçeşme Mahallesi Ahmet Dede Mezarlığı'nda meydana gelen cinayette bir erkek cesedi, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Şok edici cinayetin faillerinin bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Olay, mezarlıkta yatan bir erkek cesediyle karşılaşan vatandaşların durumu yetkililere bildirmesiyle ortaya çıktı. Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden silahla vurulmuş olan şahsın, başında yatar vaziyette bulunması, ilk olarak alkollü olduğu düşüncesiyle değerlendirildi. Ancak olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine intikal eden Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve olay yeri inceleme ekipleri, detaylı incelemelerde bulundu. Cesedin Tolga B. adlı bir kişiye ait olduğu tespit edildi. Cinayetin işlendiği bölgede boş kovan araştırması yapan polis ekipleri, cinayetin faillerinin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olayın detayları henüz netleşmezken, yetkililer, soruşturmanın hızla devam ettiğini ve cinayetin arkasındaki sebepleri aydınlatmaya çalıştıklarını belirtiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar