Kartal son 16'ya uçtu

Kartal son 16'ya uçtu
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmesinde sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaştı. İlk yarıda 2-0 geri düşen siyah-beyazlılar sahadan 4-2 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Katar''da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın ardından ilk resmi maçına çıkan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmesinde TFF 2. lig ekibi Şanlıurfaspor ile kozlarını paylaştı. Maça erken dakikalarda attığı 2 gol ile hızlı bir başlangıç yapan Şanlıurfaspor, soyunma odasına 2-0''lık üstünlükle gitti.

KARTAL KABUSTAN ERKEN UYANDI

Erken dakikalarda yediği gollerin ardından şok yaşayan Beşiktaşlı oyuncular kabus gibi geçen ilk yarının ardından ikinci yarıya bambaşka bir futbol ile başladı. Üst üste ataklarla rakip savunmayı bunaltan siyah-beyazlı ekipte goller yağmur gibi geldi. 67 ve 69. dakikalarda ağları havalandıran Cenk Tosun ile eşitliği yakalayan Beşiktaş, yalnızca 4 dakika sonra Kévin Nkoudou''nun golü ile öne geçti. 85. dakikada maçın son golüne imza atan Hollandalı golcü Wout Weghorst ile birlikte sahadan 4-2 üstün ayrılan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turuna kalmaya hak kazandı. 

DELE ALLİ''YE TRİBÜNLERDEN TEPKİ!

2-0 geriye düşmesinin ardından Beşiktaş''ta oyuncuların reaksiyon göstermemesi üzerine Şenol Güneş, iki erken değişiklik yaptı. 29. dakikada Atiba yerine Tayyip Talha, Dele Alli yerine Gedson Fernandes oyuna dahil oldu. Beşiktaş tribünleri, oyundan çıkarken Dele Alli''ye büyük tepki gösterdi. İngiliz oyuncunun moralsiz olduğu da gözlendi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI''NDA GECENİN DİĞER SONUÇLARI

Ziraat Türkiye Kupası heyecanına bugün oynan 6 karşılaşma ile devam edildi. İşte sonuçlar:

Giresunspor 0-5 Karacabey Belediye Spor
Fatih Karagümrük 3-0 Uşakspor
Alanyaspor 3-2 Eyüpspor
Trabzonspor 3-0 Samsunspor
Beşiktaş 4-2 Şanlıurfaspor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar