Sanatçı Karsu ağlayarak kötü haberi böyle verdi: Hatay'daki ailemde çok kayıp var

Sanatçı Karsu ağlayarak kötü haberi böyle verdi: Hatay'daki ailemde çok kayıp var
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremin ardından çok sayıda insanın enkaz altında mahsur kaldı. Sanatçı Karsu Dönmez de Hatay’daki akrabalarından haber alamadığını, sosyal medya hesabından ağlayarak paylaştığı video ile duyurdu.

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde Kahramanmaraş’da meydana gelen deprem 10 ilden hissedildi. Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay''da büyük hasarlara ve can kaybına yol açtı. Sanatçı Dönmez, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Aile üyelerinin fotoğrafları eşliğindeki paylaşımına "Türkiye & Suriye''deki tüm insanlara yardım edin" notunu düşen Karsu Dönmez, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. ''Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?'' diye soruyorsunuz hep" ifadelerini kullandı.

BİZDE ÇOK KAYIP VAR

Karsu sözlerini, "Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay''a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar