Karla kaplanan anteni temizlerken çatıdan düştü

Karla kaplanan anteni temizlerken çatıdan düştü
4 katlı binanın çatısına çıkarak anteni kardan temizlemek isteyen Rıdvan A. park halindeki arabının üzerine düşerek yaralandı.

Bursa İnegöl'de karla kaplı antenini temizlemek için binanın çatısına çıkan Rıdvan A. (47) adlı bir kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlandı.

Gece yarısında Osmaniye Mahallesi Hacı Eyüp çıkmazı sokağında yaşanan Rıdvan A, karla kaplanan antenini temizlemek amacıyla 4 katlı binanın çatısına çıktı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Ancak anten üzerinde kar temizliği yaparken dengesini kaybeden Rıdvan A., ayağının kayması sonucu önce bitişikteki 3 katlı binanın çatısına düştü. Daha sonra ise yaklaşık 9 metre yükseklikten park halindeki 34 EPR 684 plakalı bir otomobilin üzerine düştü. Olay yerine gelen komşuları, Rıdvan A.'yı otomobilin üstünde hareketsiz halde buldu.

Acil durum ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde ağır yaralanan Rıdvan A., hemen İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Şu anda hayati tehlikesinin devam ettiği belirtiliyor.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar