Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Çoşkun Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Çoşkun Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?
Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Çoşkun'un diziden ayrılıp, ayrılmadığı merak konusu oldu. İnsanlar internette 'Kardeşlerim Asiye öldü mü?' sorusunun cevabını arıyor. Peki Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Çoşkun Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

Kardeşlerim Asiye öldü mü?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Asiye, dizide yoğun bakıma girdi. Bu olayın ardından insanlar dizide karakterin ölüp, ölmediğini araştırmaya başladı. Peki Peki Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Çoşkun Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

KARDEŞLERİM ASİYE ÖLDÜ MÜ?

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Asiye yoğun bakıma alındı ve kalbi durdu. Karakteri canlandıran Su Burcu Yazgı Çoşkun sosyal medyada yaptığı paylaşımda diziye veda ettiğini açıkladı. Yani Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Asiye artık dizide yer almayacak.

SU BURCU YAZGI ÇOŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Çoşkun 15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Su Burcu Yazgı Çoşkun ilk olarak 2012 yılında Karadayı dizisi ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra Dabbe: Bir Cin Vakası, Sen Üzülme, Sana bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Bizim Hikaye, Kadın, Kara Yazı, Bizi Hatırla, Kuzgun ve Kırmızı Oda dizilerinde yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar