Karar yazarı Mehmet Ocak'tan: “Cem Uzan Ak Parti'ye mi katılacak?”

Karar yazarı Mehmet Ocak'tan: “Cem Uzan Ak Parti'ye mi katılacak?”
Eski AKP Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan bugünkü yazısında önemli bir iddiayı kaleme aldı. Ocaktan, yazısında, “Galiba bu durumda şöyle bir soru sormak vacip oldu: Acaba Cem Uzan da mı AK Parti’ye yaklaşıyor, ya da AK Parti adım adım Cem Uzan’a mı gidecek?” ifadelerini kullandı.

Fransa’da yaşayan Cem Uzan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren bir paylaşım yapmıştı. Erdoğan’ın yalnız bırakıldığını belirten Cem Uzan, “Ekonominin bu zor günlerinde! Herkesin saklanacak yer aradığı bugünlerde Sayın Başkanımız Erdoğan’ın bile yalnız bırakıldığı bir zamanda ben milletimin ve devletimin hizmetinde olmaya hazırım” demişti.

AKP'YE Mİ KATILACAK?

Eski AKP Milletvekili ve Karar yazarı Mehmet Ocaktan bugünkü 'Ak Parti'nin Cem Uzan'a ihtiyacı olur mu?' başlığıyla kaleme aldığı yazısında önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Ocaktan, Cem Uzan’ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediği mesajını anımsatarak, “Doğrusu bu açıklamayı görünce Perinçek’in “AK Parti Vatan Partisi’nin siyasetine geldi, her adımda geliyor…” sözlerini hatırlamadan edemedim” dedi.

AKP’nin Uzan’ın mesajından rahatsız olduğuna dair herhangi bir açıklama yapılmadığının altını çizen Ocaktan, “Galiba bu durumda şöyle bir soru sormak vacip oldu: Acaba Cem Uzan da mı AK Parti’ye yaklaşıyor, ya da AK Parti adım adım Cem Uzan’a mı gidecek?” ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar