Karamollaoğlu’ndan 'Amedspor' çıkışı!

Karamollaoğlu’ndan 'Amedspor' çıkışı!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bursaspor ile yapacağı maç öncesinde oyuncuları saldırıya uğrayan Amedspor için tepki gösterdi.

Amedspor oyuncularına saldırıya tepki gösteren Temel Karamollaoğlu, yetkilileri göreve çağırdı.

Bursaspor ile Amedspor''un bugünkü karşılaşması öncesi sahaya çıkan Amedspor oyuncuları saldırıya uğradı. Kaleci Cantuğ Temel''in yaralandığı saldırıya tepki yağarken, Bursaspor tribünlerinde de ‘Yeşil’ lakaplı Mahmut Yıldırım, JİTEM''in kilit isimlerinden ‘Pala’ lakaplı Cem Ersever ile faili meçhul ölümlerin sembolü Beyaz Toros afişleri açıldı. Maça hiçbir şekilde ara verilmezken, Bursaspor tribünlerinden saldırılar sürüyor.

Provokatif saldırıya tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetkilileri göreve çağırdı.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

Bursaspor-Amedspor maçında görmek istemediğimiz görüntüler ve olaylar, geçtiğimiz hafta yeşil sahalarda gördüğümüz birlik ve beraberlik ruhundan sonra bizleri derinden üzmüştür. Şiddet ve şiddeti öven mesajlar, şu anda ülkemizin ihtiyaç duyduğu dayanışma ruhuna zarar vermektedir. Yaşananların tekrar etmemesi için herkesi sağduyuya, yetkilileri ise göreve davet ediyoruz. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar