Karakolda toplu cinsel istismar skandalı: Kadın polis çirkin detayları tek tek anlattı!

Karakolda toplu cinsel istismar skandalı: Kadın polis  çirkin detayları tek tek anlattı!
ABD'nin Tennessee eyaletinde skandal bir gerçek ortaya çıktı. Müdürlerinin kendisini istismar ettiğini iddia eden kadın polis memuru Maegan Hall, tazminat davası açtı. Hall, tüm gerçekleri tek tek anlattı. İşte karakoldaki istismarın detayları…

Skandalın ortaya çıkmasıyla Hall ve ilişkiye girdiği 5 polis memuru görevden alınmıştı. Olayı 26 yaşındaki kadının eşinin ihbar ettiği ortaya çıkmıştı. Küçük bir kasabada Hall ve erkek polislerin birbirlerine çıplak fotoğraflarını göndererek mesai saatleri içinde ilişkiye girmesi ülke genelinde büyük ses getirmişti.

İNTİHARA KALKIŞTI

Olayla ilgili önceki gün dava açan Hall, karakoldaki erkek müdürlerin kendisini cinsel olarak istismar ettiğini savundu. 51 sayfalık iddianamede Hall, erkek meslektaşlarının baskısıyla kendisini “kapana kısılmış ve sömürüye uğramış'' hissettiğini belirtti. Ocak ayında görevden alınan genç kadın, tacizden kaçmaya çalıştığını ve bir dönem kendini öldürmeye çalıştığını ifade etti.

BİR POLİS VE EŞİYLE ÜÇLÜ İLİŞKİ YAŞADI

karakoldaki müdürlerini kendisini mesleki olarak desteklemek yerine sistematik olarak istismar ettiğini ve cinsel ilişkiye yönelttiğini anlattı. Hall daha önce polise verdiği ifadede karakol içinde erkek polislerle cinsel ilişkiye girdiğini, bir polis ve eşiyle üçlü ilişki yaşadığını itiraf etmişti. Genç kadının daha önce bazı ruhsal sorunlar yaşadığı da polis kayıtlarına yansıdı. Genç kadının itibar kaybı ve yaşadığı maddi kayıp nedeniyle tazminat talebinde bulunduğu bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar