Kar ne zaman yağacak? Vali Gül'den uyarı geldi! İstanbul'da kar yağışı ne zaman olacak?

Kar ne zaman yağacak? Vali Gül'den uyarı geldi! İstanbul'da kar yağışı ne zaman olacak?
Türkiye’de Kasım ayı itibarıyla kış soğuğu başlarken Vali Gül'den de önemli bir uyarı geldi. Peki kar ne zaman yağacak? İşte İstanbul'da kar yağışının olacağı tarih...

Soğuk havaların gelmesinin ardından pek çok vatandaş "İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusunu merak ediyor. Kasım ayına girilmesiyle beraber hava sıcaklıkları önemli ölçüde düştü. Yağışların başlaması bir nebze de olsa sevindirirken ne zaman kar yağacağı merak ediliyor.


İSTANBUL’A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?


CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada İstanbul için beklenen kar yağışını duyurdu. Şen yaptığı açıklamada, “İstanbul'a kar Ocak ayına kadar biraz zor yağar gibi gözüküyor. Yerde kalır mı, o da biraz şüpheli. Yağışların barajlardaki etkisine bakıyoruz ama pek bir etkisi olmuyor.” dedi.


İstanbul Valisi Davut Gül'den de kar ile ilgili bir açıklama geldi. Gül, İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında kış aylarının yaklaşmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "İstanbul'a ya bir ay erken ya bir ay geç mutlaka kar yağacak. " diyen Vali Gül, "Bu nedenle karla mücadelede alt yapı hizmetlerimizi şimdiden planlamamız lazım" dedi.

Vali Gül, kar yağışının ne zaman olacağının henüz bilinmediğini fakat Kasım ayına girildiği için kar yağışının kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar