"Kapatılsın" çağrısının ardından TTB’den Bahçeli'ye yanıt

"Kapatılsın" çağrısının ardından TTB’den Bahçeli'ye yanıt
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" ifadelerine Türk Tabipleri Birliği’nden cevap geldi.

TTB’den Bahçeli'ye yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, "Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" sözleri tepkiyle karşılanmıştı. 

Bahçeli'nin bu açıklamalarına Türk Tabipler Birliği'nden (TTB) yanıt geldi. 

TTB, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "#İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki – etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var…" dedi.

İşte o paylaşım:

ttb.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar