Kanada’da seyir halindeki tren alev alev yandı

Kanada’da seyir halindeki tren alev alev yandı
Kanada'nın Ontario eyaletindeki London kentinde ahşap malzeme taşıyan seyir halindeki bir trenin en az 5 vagonu alev aldı. Pazar günü meydana gelen olayda çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi.

Kanada'nın Ontario eyaletindeki London kentinde ahşap malzeme taşıyan bir trenin en az 5 vagonu alev aldı. Pazar günü meydana gelen olayda, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

aw189190-03-1.jpg

London İtfaiye Teşkilatı'nın yaptığı açıklamaya göre, olayda yaralanan olmadı ve yangın 1 saat 20 dakika içinde kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle demiryolu hattı üzerindeki bir binada hasar oluştu.

aw189190-02.jpg

Açıklamada, trenin zararının yaklaşık 25 bin dolar olduğu belirtilirken, demiryolu hattı üzerindeki binanın zararının ise yaklaşık 10 bin dolar olduğu ifade edildi.

aw189190-01.jpg

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın sorunsuz bir şekilde kontrol altına alınması ve çevredeki insanların güvenliğinin sağlanması için hızlı bir şekilde müdahale edildiğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar