Kan grubunuz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor

Kan grubunuz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor
Japonya’da yapılan araştırmalara göre, kan grubumuzun kişilik özelliklerimizi belirlediği tespit edildi. İşte kan gruplarına göre kişilik analiziniz…

Kan grubumuz hayatımız üzerinde belirleyici etkiler yaratabiliyorken, aynı zamanda da çeşitli hastalıklara yakalanma riskimizin daha yüksek olduğunu biliyoruz. Japonya Ketsueki- gata teorisi, kan grubunuzun kişilik özelliklerimizi belirlediğini söylüyor. Bu teoriye göre her kan grubunun kişiliğini yansıtan olumlu ve olumsuz özellikleri bulunuyor.

A KAN GRUBU KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

A tipi kana sahip insanlar, yaratıcılık, zekilik ve işbirliği yapma gibi olumlu özelliklerle ilişkilendiriliyor. Olumsuz özellikleri arasında ise inatçılık ve gerginlik yer alıyor. A tipi bireylerin Japonya''da diğer kan gruplarına sahip insanlardan daha yaygın olduğu bildiriliyor.

 

Ekran görüntüsü 2023-01-20 095655

 

0 KAN GRUBUNA SAHİP KİŞİLERİN ÖZELLİKLERİ

O tipi insanlar güven, kararlılık, dayanıklılık ve sezgi gibi özelliklerle ilişkilendiriliyor. Olumsuzluk özellikler arasında ise bencil ve dengesizlik bulunuyor.

AB KAN GRUBU ÖZELLİKLERİ

AB tipi kana sahip olanların güçlü yönleri arasında akılcılık ve uyum sağlama yeteneği bulunuyor. Zayıf yönlerde ise kararsızlık, eleştirellik ve unutkanlık yer alıyor. Bu kan grubu hem A hem de B tipi özelliklere sahip kişilerde görüldüğü öğrenildi. Bu kan grubu nadir olduğu için, Japonya''da buna sahip olan insanlar çok takdir edilmektedir.

 

Bu kan grubuna sahipseniz en zeki sizsiniz! Kan grubunuza göre kişilik özellikleriniz

 

B KAN GRUBU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

B tipi kan grubuna sahip bireylerde ise, olumlu yönleri güçlü, tutkulu, empatik ve kararlı oldukları görülürken, olumsuz özelliklerde bencillik ve düzensiz davranışlarla ilişkilendiriliyor. Bu kan grubuna sahip kişilerin A tipi kana sahip olanlarla çatıştığı araştırmalar sonucunda belirlenmiş.

GRUPLARA GÖRE HASTALIK TAŞIMA RİSKİ

A tipi bireylerde; Mide kanseri ve kalp hastalığı bulunmuş.

B tipi bireylerde ise; Kalp hastalığı ve yumurtalık kanseri riskinde artış olduğu gözlenmiş.

AB tipi bireylerde ise ; Kalp hastalığı ve hamile kadınlarda preeklampsi gelişme riskinin artış gösterdiği görülmüş.

O tipi bireylerde; Ülser geliştirme, sivrisinekleri çekme ve Aşil tendon yaralanmalarına sahip olma olasılığı daha yüksektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar