Kaldırımda yürüyen kadının üzerine gökten lastik yağdı: Canını zor kurtardı

Kaldırımda yürüyen kadının üzerine gökten lastik yağdı: Canını zor kurtardı
Zeytinburnu'nda 1. kattaki bir dairenin balkonunda bulunan 5 tane otomobil lastiği kaldırımda yürüyen kadının yanına düştü.

Olay, 22 Şubat günü Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde oldu. Edinilen bilgiye göre, 1. kattaki bir dairenin balkonunda bulunan 5 adet otomobil lastiği üzerinde durduğu ahşabın çürümesi sebebiyle kaldırımda yürüyen kadının üzerine doğru düştü. Neye uğradığını şaşıran kadın lastiklerin altında kalmaktan son saniyede kurtulurken, kadının bacağına çarpan bir lastik sebebiyle hafif bir şekilde yaralandığı öğrenildi. Lastiklerin çarptığı iki araçta ise hasar meydana geldi. Olayla alakalı konuşan mahalle sakini, "Lastikler balkonda ahşabın üstünde duruyordu. Ahşabın çürümesinden dolayı komşunun balkonundan aşağı düşüyor" dedi.

aw150650-01.jpg

"LASTİKLER PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞ"

Olayı gören bir mahalle sakini olan Celal Tuvan, "Baktım bir kadının başına toplanmışlar. Lastikler park halindeki aracın üstüne düşmüş. Bir de minibüsün önüne değmiş, araca bir zarar vermiş. Polisler geldi, kadın daha sonra gitti" şeklinde konuştu.

aw150650-02.jpgLASTİKLERİN DÜŞTÜĞÜ AN GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüde lastiklerin kaldırımda yürüyen bir kadının yanına düştüğü ve araçlara çarptığı anbean görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar