İmamoğlu'ndan ‘yanlışlıkla görev aldı’ diyen Erdoğan'a yanıt: Kendi kazanırsa demokrasi başkası kazanırsa yanlışlık

İmamoğlu'ndan ‘yanlışlıkla görev aldı’ diyen Erdoğan'a yanıt: Kendi kazanırsa demokrasi  başkası kazanırsa yanlışlık
İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Halk Buluşmaları'na devam ediyor. Güngören'de vatandaşlarla buluşan İmamoğlu, Erdoğan'ın "2019'da yanlışlıkla görev aldı" ifadelerine yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Güngören'deki Halk Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Güngören'de İBB'nin yaptığı projeleri anlatan İmamoğlu, "Burada iki otoparkı hizmete açtık. Teknoloji Atölyesi'ni, Mahalle Evi'ni, yine Güngören Meydanı'nı toparlıyoruz" ifadelerini kullandı.

adsiz-tasarim-7.png

"YANLIŞLIKLA GÖREV ALDI" DİYEN ERDOĞAN'A YANIT

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisi için "Bu şahıs 2019'da nasıl olduysa yanlışlıkla görevi aldı" ifadelerine yanıt veren İmamoğlu, şunları söyledi:

"Kendi seçimi kazandığı zaman milli irade, ben seçim kazandığımda ne hikmetse birden adı yanlışlık oldu. Erdoğan'ın demokrasi anlayışı tam da bu. Kendi kazanırsa demokrasi, milli irade; başkası kazanırsa yanlışlık."

292743.jpg

"6 MAYIS 2019'DA MİLLİ İRADEYE DARBE YAPTILAR"

"6 Mayıs 2019 akşamı İstanbul'a adı konmamış bir darbe yapılmıştır" ifadesini kullanan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstanbul'da seçimi iptal ettiler. Sandıklarda 700 tane terörist vardı dediler. Sonuçta ne oldu, kimse ceza almadı. Sırf bir seçimi başkası kazandılar diye seçimi iptal ettiler. 'Oy çaldılar' dediler, dava bitti ve oy çalan kimse yok. Bize demokrasi nutukları atan o beyefendi 'Sen 13 bin oyla İstanbul seçimini kazanacağını mı zannettin' dedi. 'Çaldılar ifadesi hukuki değil, siyasi ifade' dedi. 6 Mayıs 2019'da güle oynaya milli iradeye darbe yaptılar. Ne oldu, millet 23 Haziran'da da 803 bin oyla fark atarak demokrasiye sahip çıktı."

ghwfrv4w0aapxjf.jpeg

ERDOĞAN'IN HİZMET TEHDİDİ

Erdoğan'ın hizmet tehdidine de yanıt veren İmamoğlu, "Niye tehdit ediyor biliyor musunuz? Sizden korkuyor. En çok korktuğu şey, milleti. Ey milletimiz, gücünüzün farkına varır. İstanbul 2019 yılında bizi tercih etti. İstanbul 2019'da onu dize getirdi. Seni gidi seni, sen demek bundan anlıyorsun" diye konuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar