Kahvehaneye silahlı saldırı

Kahvehaneye silahlı saldırı
Gaziosmanpaşa'da bir kahvehaneye silahlı saldırı yapıldı. Olay anında kahvehanenin kapalı olması olası facianın önüne geçti.

Gaziosmanpaşa, Küçükköy Mahallesi''nde meydana gelen bir olayda, kapalı olan kahvehanenin önüne gelen bir kişi kahvehaneye kurşun yağdırdı. Olayın ardından şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaştı. Olay anında kahvehanenin kapalı olması olası facianın önüne geçti.

Çevredekiler polis ekiplerine haber verdi. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. İş yeri sahibi Mehmet Gümüş, saldırının ardından müşterilerinin korktukları için kahvehanesine gelmediklerini belirtti. Şüphelinin en kısa sürede yakalanmasını talep etti.

"OLAYIN AYDINLATILMASINI İSTİYORUZ"

Kahvehane sahibi Mehmet Gümüş, "Gece saat 03.00 gibi evde yatıyordum. Yanımdaki esnaf arkadaş aradı beni, ''Kahvehanen taranmış, gel'' dedi. Geldim, polisler de gelmişti. Kahvehane kurşunlanmıştı. Düşmanım yok, kimseyle alıp vereceğim yok. 30-40 bin lira zararım var. Karakola gidip ifademizi verdik, şikâyetçiyiz. Bu olayın aydınlatılması istiyoruz. Bugün cumartesi normalde kalabalık oluyordu, burada şuan kimse yok" dedi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar