Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında gergin anlar

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında gergin anlar
Fox Tv'de yayınlanan programda şoke eden bir olay yaşandı. Bir yarışmacı puanını düşük veren diğer yarışmacıyı evinden kovdu.

Bu hafta yarışmaya Sevim Canikoğlu, Yeşim Çelik, Meral Murat, Gökhan Serbest ve Zeynep Hoşgör katıldı. Yarışmacılardan Yeşim Çelik skandal bir olaya imza attı. Yemekleri ve temizliği beğenilmeyen Çelik, aldığı eleştirileri kaldıramadı. Yeşim Hanım'a, Sevim Canikoğlu 5 puan, Meral Murat 6 puan, Gökhan Serbest 3 puan, Zeynep Hoşgör ise 2 puan verdi. Zeynep Hanım puanını az bulan Yeşim Çelik çok öfkelendi. Önce 'Puanı kabul etmiyorum değiştirsin' dedi, ardından salonu terk edip mutfağa gitti ve sinirinden ağladı.
Yeşim Çelik salona döndüğünde doğrudan Zeynep Hanım'a yöneldi. "Oturduğun o koltuk pis, kalk git buradan" dedi. Sözlerine bir anlam veremeyen yarışmacıyı,  "Benim evime pis diyemezsin o koltukta pis. Kalkın o koltuktan. İstemiyorum kalkın. Adaletsiz biri benim misafirim olamaz. Çıkın gidin' diyerek evinden kovdu.

DİSKALİFİYE EDİLMEDİ

Zeynep Hanım şoke olmuş bir şekilde salondan çıktı ve çekim ekibi tarafından farklı bir odaya alındı. Bu sırada salonda gergin anlar yaşandı. Kadir Ezildi, Yeşim hanıma tepki gösterdi ve, "Kimse size kalkın gidin demedi. Anneniz yaşında bir kadın. Gidip Zeynep Hanım'dan özür dileyin" dedi. Yeşim Çelik'in özür için gittiği anlarda da gerilim tavan yaptı. Zeynep Hoşgör sonunda evi terk etti.

Diğer yarışmacılar da tepkilerini belli etmek adına evden çıktı. Kadir Ezildi "Ben böyle bir şey görmedim. Bu saygısızlık. Yapılanlar kabul edilemez" diyerek puanını dışarıda verdi. Ancak Ezildi'nin yarışmacıyı diskalifiye etmemesi dikkatleri çekti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar