Kadıköy'de gezen genç kızın kıyafetine önce vatandaş sonra polis müdahale etti

Kadıköy'de gezen genç kızın kıyafetine önce vatandaş sonra polis müdahale etti
Kadıköy’de ip bikini ile sokakta dolaşan genç bir kadın ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerin kendisine 'psikolojisi bozuk' dediğini iddia eden kadın polislere tepki gösterdi. İşte kadın ile polis arasında yaşanan o ilginç diyalog.

Kadıköy’de ip bikiniliyle sokakta gezen kadın ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Vatandaşların olay yerine polisi çağırmasıyla olay daha da büyüdü. Genç kadın polislerin kendisine ''Psikolojisi bozuk'' dediğini ileri sürüp polisle tartışmaya girdiği anlar cep telefon kameralarına anbean kaydedildi.

İşte kadın ile polis arasında yaşanan o ilginç diyalog:

Polis, ihbarda bulunan vatandaşlar ile konuşurken kadın yüksek sesle konuşmaya çalıştı. O sırada kadın ''Polis Bey, yüzüme bakar mısınız? Siz nasıl bir vatandaşınıza 'psikolojisi bozuk' diyerek teşhis koyup hakaret edersiniz? Polis Bey beni dinliyor musunuz?'' diyerek tepki de bulundu.

Ekiplerin vatandaşlarla konuştuğu sırada bir vatandaşın, ''Halka açık bir yer burası'' diyerek ip bikini giyen kadına tepki gösterdi.

5r4.jpg

o.jpg

ol.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar