Ev sahibinin telefonunun ardından: Eski kiracıdan yeni kiracıya pankartlı uyarı!

Ev sahibinin telefonunun ardından: Eski kiracıdan yeni kiracıya pankartlı uyarı!
Kadıköy’de depreme dayanaklı olmadığı için oturduğu evden çıkan kiracı, yeni kiracıları pankartla uyardı.

Kadıköy’de Yeldeğirmeni’nde oturan bir kiracı, kolonları çürüyen evinden depreme dayanıklı olmadığı için çıktı. Ev sahibinin evi yeniden kiraya vereceğini öğrenen kiracı, binaya “Bu bina çürüktür” yazılı bir pankart asarak yeni kiracıları uyardı.

5 katlı apartmanın en üst katında kiracı olarak oturan Canan Coşkun, 55 yıllık binanın kolonları ve duvarlarında çatlak olduğunu iddia ederek, daireyi boşalttı.

“DEPREME DAYANIKLI OLMADIĞI İÇİN EVİ BOŞALTTIM”

Coşkun evden ayrılmadan önce binanın dış cephesine ''Bu bina çürüktür'' yazılı pankart astı. Coşkun sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Mesajında "Kadıköy Yeldeğirmeni''nde 55+ yaşındaki bir binada kiracıydım. Depreme dayanıklı olmadığı için evi boşalttım. Ev sahibi arayıp kiraya vereceğini söyledi. Kiralamaya niyetlenenler olursa Rasimpaşa Mahallesindeki yapı çürüktür" dedi.

sakinlerinden Selen Şenocak, Canan Coşkun''un evin halini gösteren bir video çektiğini belirterek, "Binanın kolonlarında dökülme var. Kolona dokunuyor kolon içten çürümüş, dökülmeye başlıyor. İçindeki demirler görünüyor, onlar da çürümüş. Bir de beton içinde deniz kabuğu görüyor. Bu nedenle bu afişi asmış" diye konuştu.

Ev sahibi ise konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar