Kadıköy'de 2 temizlik işçisini hastane önünde hastanelik ettiler

Kadıköy'de 2 temizlik işçisini hastane önünde hastanelik ettiler
Kadıköy Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan 2 kişi, hasta yakınları tarafından darp edildi.

Kadıköy Belediyesi’nde çalışan iki temizlik işçisi hastane önünden çöp alırken hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Evrensel’den Murat Uysal’ın haberine göre darp raporu alan ve saldırganların gerekli cezayı almasını isteyen işçiler, yaşadıkları saldırının ilk olmadığını söyledi.

Temizlik işçisi Dilek Döven ve Sait Sarı Özel Medical Park Hastanesi’nin çöplerini araçla aldıktan sonra hastanenin sokağına yanlış park eden özel aracın sahibi tarafından darp edildi.

243672.jpg

“İKİSİ BİRDEN ÖLDÜRESİYLE KADAR DÖVDÜLER”

Temizlik işçisi Dilek Döven o tartışmaya dair “Aracın sahibi, aracın kapısını açar gibi yaptı geri kapattı. Sonra bize dönerek, ‘Cenazemiz var 5 dakika bekleyemediniz mi?’ dedi. Biz ‘Başınız sağ olsun’ dedik aracın geçmesi gerektiğini söyledik. Bunu deyince Sait’e bir yumruk salladı. Daha sonra ben peşinden koştum, bana da vurmaya başladı. İçeriden bir akrabası daha geldi. İkisi birden öldüresiyle kadar dövdüler” dedi.

“ÖLDÜM SANDIM”

Sait Sarı ise şunları söyledi: Adama başınız sağ olsun dememize rağmen, anlayışla karşılamamıza rağmen saldırdı. Böyle bir şey beklemiyordum yumruğu yiyince yere düştüm kafamı asfalta çarptım sonra ışıklar gitti, öldüm sandım. Ben kavgadan uzak duran biriyim çünkü en ufak darbede hayatımı kaybedebilirim” diye konuştu. Yetkililerden kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Sarı, “Belediye işçilerine sahip çıksın, failler bir an önce cezasını alsın” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar