Kabine'ye saatler kala flaş kulis: Erdoğan ve kurmayları havlu attı

Kabine'ye saatler kala flaş kulis: Erdoğan ve kurmayları havlu attı
2023 yılında yapılacak seçimlere az bir süre kala ekonomide çok sayıda sorunla karşılaşan hükümetin havlu attığı iddia edildi. Ünlü Yazar Mehmet Tezkan, AKP'de umutların tükendiğini belirterek, çok konuşulacak iddiasını gündeme taşıdı.

Türkiye''yi zamansız faiz kararları nedeniyle derin bir ekonomik bunalıma sürükleyen AKP''nin sonunda havlu attığı iddia edildi.

Hükümetin sorunları çözmekte zorlandığını iddia eden Mehmet Tezkan’dan dikkat çekici bir analiz geldi. Erdoğan ve kurmaylarının siyaseten havlu attığını öne süren Mehmet Tezkan "Yoldan saptı artık düzelemez. Çünkü hakikaten çığırından çıktı” dedi.

"AKP HAVLU ATMIŞ VAZİYETTE"

HalkTV yazarı Mehmet Tezkan bugünü “İktidar çığırından çıktı” başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AKP yönetiminin son dönemdeki siyasete bakış açılarıyla ilgili bir analizde bulunarak neden yapılan hataları başkalarına yüklemeye çalıştıklarını açıkladı.

İktidarın Türkiye’yi içinde bulundukları durumun suçundan sıyrılmak için suçu başkalarına atma yolunu seçtiğini ifade eden Tezkan “Yoldan saptı artık düzelemez. Çünkü hakikaten çığırından çıktı. İktidar derken sadece tek kişilik hükümeti kastetmiyorum. Tüm birleşenleriyle bizi yönetenlerden söz ediyorum. İçinde Adalet Bakanı da var, Maliye Bakanı da var, RTÜK Başkanı da var, Merkez Bankası Başkanı da… Yapacakları bir şey yok artık, havlu atmış vaziyetteler. Bu sebeple başkalarını suçlama dönemine geçtiler. Faturayı başkalarına keserek işin içinden sıyrılacaklarını düşünüyorlar. Veya kendilerini aklayacaklarını zannediyorlar” açıklamasında bulundu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar