Kabine bugün toplanıyor! Emekliler ve terörle mücadele gündemde

Kabine bugün toplanıyor! Emekliler ve terörle mücadele gündemde
Yeni yılın ilk kabine toplantısında emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddelerinden olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere bugün Beştepe'de bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantının öncelikli gündem maddeleri arasında emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele stratejileri yer alacak.

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren düzenlemeler, toplantının en dikkat çeken gündem maddelerinden birini oluşturacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın koordinasyonunda ilgili bakanlıkların yürüttüğü çalışmalar, en düşük emekli aylığı dahil olmak üzere emekli maaşlarına yönelik düzenlemenin detaylarını içerecek. Meclis'e sunulması planlanan düzenleme için son şeklinin belirlenmesi bekleniyor.

Toplantıda ayrıca enflasyonla mücadele ve fahiş fiyatlarla ilgili alınacak ilave önlemler değerlendirilecek. Merkez Bankası'nın uyguladığı parasal sıkılaştırma politikalarının piyasalara etkisi ve rezervlerdeki güncel durum da Kabine üyeleri tarafından değerlendirilecek konular arasında yer alacak

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar