Joy Alışveriş Epin Satış Platformu

Joy Alışveriş Epin Satış Platformu
Son yıllarda oyun dünyasının gelişmesi ile birlikte oyuncular oyun ve oyun içi satın alımında birçok arayışa girmektedir. Oyuncular bu arayışlarında güvenliği, hızlı teslimatı ve müşteri desteği gibi birçok neden ile site arayışında bulunuyor. Bu yazımızda sizlere bu arayış için bir son vereceğimize inanıyoruz.

Joy Alışveriş sitesi 2014 yılında kurulmuş ve birçok oyunun ve oyun platformlarının resmi satışını oyunculara sunmaktadır. Bu oyunlar arasında Riot Games oyunları (Valorant, League of Legends vs.), Steam Cüzdan kodları ve daha fazlası bulunmaktadır.

Riot Games ürünlerinde özellikle Valorant oyunu önemli bir yer tutmaktadır. Son yıllarda en çok çıkış yapan oyunlar arasında yer alıp birçok başarıyı elde etmiş bir oyundur. Valorant oyunu oynaması ücretsiz bir FPS oyunudur. Oynaması ücretsiz olan bu oyunda E-Spor dünyası oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Ayrıca Valorant oyununda oyun içi satım alımlar için bir mağaza bölümü bulunmaktadır. Mağaza bölümünde oyunda bulunan silahlar ve birçok kozmetik ürünün görünümleri satılmaktadır. Bu ürünleri almak için ise Valorant vp gerekmektedir. Joy Alışveriş sitesi sayesinde hızlı ve ucuz bir şekilde vp satın alıp oyununuzu güzelleştirebilirsiniz.

Riot Games’in bir diğer oyunu ise League of Legends oyunudur. League of Legends veya LoL Riot Games’in ilk oyunudur. 2009 yılında piyasaya çıkmasından bu yana E-Spor dünyasının en önemli oyunları arasında ilk sıralarda yer alan oyun MOBA türünde oynanan bir oyundur. Oynaması ücretsiz oyun bu oyunda birçok şampiyon ve şampiyon kostümleri bulunmaktadır. Bu ürünlerin bazıları League of Legends mağazasında ücretli olarak oyunculara sunulmaktadır. Mağaza bölümünde geçerli olan para birimi ise Riot Points’dir. Oyuncular Joy Alışveriş sitesinden en ucuz ve hızlı bir rp satın alımı yaparak kostümleri envanterine kolayca katabilir.

Riot Games oyunları dışında ayrıca PC dünyasının en önemli oyun platformu olan Steam oldukça önemlidir. Steam Valve Corporation tarafından kurulmuş ve içerisinde on binlerce oyunu barındıran bir platformdur. Steam içeriğinde CS:GO, Dota 2 gibi Valve’in çıkardığı oyunlar bulunuyor. Ayrıca birçok bağımsız veya büyük oyun firmalarının çıkardığı oyunlar (FİFA, Assassin''s Creed, Far Cry vs.) bulunmaktadır. Bu ürünleri ise Joy Alışveriş sitesinden alacağınız Steam Cüzdan Kodu Steam kütüphanenize katabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar