Joe Biden'ın çapkın oğlu başına bela oldu: Striptizci kadın hakkında bomba açıklama

Joe Biden'ın çapkın oğlu başına bela oldu: Striptizci kadın hakkında bomba açıklama
ABD Başkanı Joe Biden, seks skandallarıyla ve uyuşturucuyla gündeme gelen oğlu Hunter Biden'in eski bir striptizciden doğan kızını ilk kez kamuoyu önünde kabul etti.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

ABD Başkanı Joe Biden, çıplak kadınlarla çekilen görüntüleriyle gündem olan oğlu Hunter Biden'dan 7’nci torunu olduğunu duyurdu.

Başkanın oğlu Hunter Biden ve Lunden Roberts, geçen ay Arkansas'ta bir mahkemede kızları Navy hakkında babalık davası açtı.

Biden yaptığı açıklamada torunu Navy'nin "siyasi bir mesele olmadığını" belirtirken, kendisinin ve eşi Jill Biden'ın Navy dahil tüm torunları için en iyisini istediğini söyledi.

biden.jpeg

Başkan, "Oğlumuz Hunter ve Navy'nin annesi Lunden, kızlarının çıkarlarına en uygun olan bir ilişkiyi geliştirmek için birlikte çalışıyorlar ve bundan sonra onun mahremiyetini mümkün olduğunca koruyorlar. Bu bir aile meselesi. Jill ve ben, Navy de dahil olmak üzere tüm torunlarımız için yalnızca en iyisini istiyoruz." diye konuştu.

navy.jpg

Olaylarla ilgili bilgi sahibi bir kaynak, velayet davasının çok çekişmeli geçtiğini söyleyerek “Navy’nin ebeveynleri arasında oldukça çekişmeli yasal süreçler yaşandı. Büyükanne ve büyükbaba olarak Bidenlar Hunter’ın yolunu takip ediyor” ifadelerini kullandı.

Mahkemede varılan anlaşmaya göre Hunter Biden, Navy 18 yaşına gelene kadar belirli bir miktar çocuk desteği ödemeyi kabul etti ve üniversite eğitimi için fon sağlayacak. Lunden Roberts ise Navy’nin soyadını Biden yapma talebini geri çekti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar