Jandarma komutanına küfür etmişti! AKP o aday için harekete geçti

Jandarma komutanına küfür etmişti! AKP o aday için harekete geçti
Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden AKP belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına küfür etmişti. Söyledikleri büyük tepki çeken Altun için AKP’den açıklama geldi.

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden AKP'den belediye başkan adayı gösterilen Babaoğlan Altun'un, jandarma komutanına yönelik kullandığı küfürlü ifadeler parti içinde büyük tepki çekti.

Bir toplantı sırasında eline mikrofonu alarak ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına "O.... ç....." dedi. Altun'un jandarma komutanına yönelik sarf ettiği küfür, sosyal medyada yayınlanan bir video ile gündeme geldi.

Toplantıya katılanların tepkisi üzerine Altun'un "Hak etti" şeklindeki yanıtı, olayın vahametini arttırdı. Bu durum, partinin içinde de ciddi bir rahatsızlığa yol açtı.

AKP içinde bu tür davranışlara yer olmadığını belirten yetkililer, disiplin sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını ve gerekli kararların alınacağını vurguladı.

AKP'DEN AÇIKLAMA

Olayın ardından harekete geçen AKP Niğde İl Başkanlığı, Altun hakkında disiplin soruşturması başlattı. İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.'un, İstanbul'da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

akp-nigde.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar