Ekrem İmamoğlu: İftira siyasetine başladılar

Ekrem İmamoğlu: İftira siyasetine başladılar
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kara Surları Belgrad Kapı' projesinin açılış töreninde konuştu. İstanbul'un belediyecilik açısından en verimli dönemini geçirdiğini belirten İmamoğlu, AKP'ye ve İBB rakibi Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kara Surları Belgrad Kapı' projesinin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, İstanbul'un kültürel mirasına sahip çıkarak şehrin ihmal edilen tarihini gün yüzüne çıkardıklarını söyledi. Belediyecilik tarihinde en yoğun restorasyon dönemini geride bıraktıklarını belirten İmamoğlu, İBB Miras'ın özel bir oluşum haline geldiğini vurguladı.

İSTANBUL'A 3 BÜYÜK KÖTÜLÜK

İmamoğlu, konuşmasında İstanbul'a yapılan üç büyük kötülüğe değinerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehre ihanet ettiğini söyledi. İhmal, israf ve ihanetin İstanbul'un geçmişini gölgelediğini dile getiren İmamoğlu, belediyenin bu durumu düzeltmek için çalıştığını belirtti.

AKP’YE ELEŞTİRİLER

Erdoğan'ın geçmişteki söylemlerine de atıfta bulunan İmamoğlu, seçim kampanyası sırasında yaşanan polemikleri hatırlattı. İmamoğlu, AKP ve MHP'nin İstanbul adayını eleştirirken, hizmet ve yatırım dönemini başlattıklarını ve İstanbul'un belediyecilik tarihinde verimli bir dönem yaşandığını dile getirdi.

"Hizmet, icraat ve yatırım dönemini getirdik” diyen İmamoğlu, “İstanbul, belediyecilik tarihinin en verimli dönemini yaşıyor. Ben bu arkadaşların 20 yılıyla yarışır durumdayım. Bizimle yarışamayınca 'Sadece İstanbul'u konuşacağız' diyenler iftira siyasetine başladı" ifadelerini kullandı.

ŞEVKİ YILMAZ’A TEPKİ

Eski Refah Partili Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e beddua ve hakaret etmesini hatırlatan Ekrem İmamoğlu, yetkilileri hem eleştirdi hem de çağrıda bulundu.

İmamoğlu, "Bir meczup çıkıp Osmanlı'yı savunup Atatürk'e laf edecek ve sokakta rahat rahat gezecek. Buna müsaade eden devlet yetkililerini ve tek bir soruşturma açmayan savcıları göreve davet ediyorum. O meczuplara fırsat verenleri milletimizin takdirine bırakıyorum" açıklamasında bulundu.

CEVABIMIZ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERLE OLACAK"

"Bizim yolumuz adalet ve kardeşlik yolu, İstanbul'un yoludur” diyen İmamoğlu, “İstanbul'da inançları, milli duyguları istismar ederek siyaset yapma dönemi kapanmıştır, oradan size ekmek yok. Çok hizmet yapan bir ekibin vatanseverliğini sorgulamak sizin haddinize değil. Her yeri çöpe çevirdiniz. Bu zihniyete cevabımız yaptığımız hizmetlerle olacak" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar