İzmir'de Taylan Özgür İmal tarafından öldürülen Ayşe Nazlı Kınacı'nın son mesajları ortaya çıktı!

İzmir'de Taylan Özgür İmal tarafından öldürülen Ayşe Nazlı Kınacı'nın son mesajları ortaya çıktı!
İzmir'in Menderes İlçesi Atatürk Mahallesi'nde ağaçların arasından ölü bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'nın katili Taylan Özgür İmal tutuklandı. Kınacı'nın son mesajları ortaya çıktı. 

İzmir'in Menderes İlçesi Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkisinde, 19 Şubat'ta Ayşe Nazlı Kınacı'nın cesedi battaniyeye sarılı halde bulundu. Polisin araştırmaları sonucu katil zanlısı Taylan Özgür İmal saklandığı evde yakalanarak tutuklandı. 

Nazlı Kınacı'nın o gün arkadaşına yardım için attığı mesajları ortaya çıktı. Kınacı, "Beni al korkuyorum" dediği öğrenildi. 

6037408a4e3fe10af8dc14e4.jpg


"KATİL ZANLISININ TELEFONUNDAN YAZIYOR"


Kınacı'nın babası Altan Kınacı ise, "Kızım 13 Şubat'ta kız arkadaşının sevgilisinin evine gidiyor. Orada çıkan tartışmadan sonra sakinleşmek için bölgedeki bir parkta hıçkırarak ağlarken yanına Taylan Özgür İmal denen cani geliyor ve teskin etme bahanesiyle yaklaşıyor. Birkaç saat yanında durduktan sonra, kızım ona telefonunu kullanıp kullanamayacağını soruyor, o da veriyor. Telefonla arkadaşı Özlem'e, Taylan'ın telefondan yazıyor. Ardından Taylan, kızımı sahile götürüyor. Biz o akşamdan itibaren kızımdan haber alamıyoruz. Orada kızıma ne yedirip, içirdi bilmiyoruz. Bir şey verdiğinden eminim çünkü kızım kendini kolayca teslim edecek biri değildi" dedi.

0x0-son-telefon-ayse-nazlinin-katilinin-kimligini-ele-verdi-1613887288453.jpg


"KATİL ZANLISI YARDIM EDİYOR GİBİ DAVRANMIŞ"

Ayşe Nazlı'nın arkadaşı Özlem Ö.'ye attığı mesajların kendilerine geç iletildiğini belirten baba Kınacı, bu sürede buluştukları İmal'ın soğukkanlılıkla yardım etmeye çalışıyormuş gibi göründüğünü belirtti. Kınacı, "13 Şubat Cumartesi günü Özlem bana kızımın gönderdiği mesajlardan bazılarını attı. Mesajların geldiği numarayı hemen aradım ancak kapalıydı. Bir gün sonra tekrar aradım ve bu sefer telefon açıktı. Karşımdakine kim olduğunu sorduğumda 'Taylan' şeklinde cevapladı. Biz onun cani olduğunu bilmiyorduk. Bana telefonda, 'Kızını parkta gördüm ve ağlıyordu. Teskin etmek için yanına oturdum ve konuştuk. 3-4'e saate kadar arkadaşım gelecek diyerek ayrıldı' dedi. Ben de Ürkmez'e gittim ve Taylan'la buluştum. Kızımı son gören o olduğu için beraber karakola da gittik. Hatta yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ettiğim gibi cebine para koymayı bile düşündüm. İzmir'e dönerken yeniden beni arayıp, evine misafir etmek istediğini söyledi. 16 Şubat Salı günü bir duyum alıp almadığını sormak için bir kez daha aradığımda, 'İnşallah bulacağız abi' dedi. Aynı günün gecesi Özlem, kızımın kendisine 13 Şubat'ta o caniyle nasıl mücadele ettiğini gösteren mesajları attı. Mesajlarda konum, fotoğraf ve ses kayıtları vardı. Hemen bölgeye gittik ve aramaya başladık. Bizi yanıltan Özlem oldu. Ona kızımı sorduğumda 'Bilmiyorum' dedi. Bu mesajları bize hemen atsaydı belki de kızımı canlı olarak bulabilirdik" ifadelerini kullandı.
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar