İzmir'de saklandığı bazanın içinde yakalanan katil yeğen tutuklandı

İzmir'de saklandığı bazanın içinde yakalanan katil yeğen tutuklandı
İzmir'de pazarda balıkçılık yapan akrabalar arasında bir çıkan kavgada, amcasını tabancayla öldüren, oğlunu da bacaklarından vurduktan sonra kaçan ve saklandığı evde yatak odasındaki bazanın içinde yakalanan yeğen tutuklandı.

Olay, 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 22.20 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı 3896 Sokakta olmuştu. Pazarda balık satan akrabalar arasında çıkan bir müşteri kapma sebebiyle kavga çıkmış, tartışmanın daha sonrasında M.Ş. (24), yanında getirdiği tabanca ile Sertif Şaşı’yı (60) öldürmüş, oğlu E.Ş. (42)’yi de bacaklarından yaralamıştı.

aw148867-01.jpg

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firar eden şahsın yakalanması için bir çalışma başlattı. Cinayet Büro ekipleri, 60 kamera gözünden yaklaşık 500 saatlik çalışma yaparak, şüphelinin Torbalı ilçesindeki bir köy evinde saklandığını tespit edildi. Hemen operasyon yapan ekipler, katil zanlısını saklandığı yatak odasındaki bazanın içinde yakaladı. Amca katili yeğen, emniyetteki işlemlerinden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

aw148867-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar