İzmir'de bir genç kız 33 katlı binadan aşağıya atladı: İtfaiye ekipleri imkansızı başardı

İzmir'de bir genç kız 33 katlı binadan aşağıya atladı: İtfaiye ekipleri imkansızı başardı
İzmir Konak'ta 33 katlı boş bir otelin çatısına çıkan genç kadın, saatlerce süren ikna çalışmalarına rağmen kendini boşluğa bıraktı.

İzmir, Çankaya'da kullanılmayan 33 katlı Hilton Oteli'nin otoparkının çatısına çıkan 20 yaşındaki A.E. isimli genç kız, kendisini boşluğa bıraktı. İtfaiye ekiplerinin açtığı branda sayesinde hayatta kalan genç kız, hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Konak'taki Hilton Oteli'nde gerçekleşti. Otelin çatısına çıkan A.E.'yi gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SAATLERCE SÜREN İKNA GİRİŞİMLERİ YETERSİZ KALDI

İtfaiye ekipleri, olası bir atlama durumuna karşı önlem olarak sokakta branda açtı. Yaklaşık 1,5 saat boyunca ikna çabalarına rağmen, A.E. kendisini 33 katlı otelin çatısından boşluğa bıraktı.

GENÇ KIZI İTFAİYE EKİPLERİNİN AÇTIĞI BRANDA KURTARDI

A.E., itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düşerek hayatta kaldı. Genç kız, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.E.'nin tedavisi sürüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından polis ekipleri, yaşananları incelemek ve genç kızın neden kendisini boşluğa bıraktığını anlamak için soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar