İzmir'de baba dehşeti: Çocuklarını vurdu!

İzmir'de baba dehşeti: Çocuklarını vurdu!
İzmir'de bir süredir eşinden ayrı yaşayan baba iki çocuğuna ateş açtı. Bir çocuk hayatını kaybetti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan üzücü bir olay, bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALI

İddiaya göre, cinnet getiren bir kişi, iki kız çocuğunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar teşebbüsünde bulundu. Olay sonucunda 6 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki diğer kız çocuğu ve babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Abdi İpekçi Mahallesi 3721. Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen trajik olay, saat 22.00 sularında gerçekleşti. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve bir süredir eşinden ayrı yaşayan Umut A. (34), yakınlarının aracılığıyla eşiyle barışmak istedi. Ancak eşi barışma teklifini reddedince, Umut A., eşyalarını toplamak üzere kız çocukları Tuğçe Akbaş (6) ve S.A.'yı (10) yanına aldı.

aile.jpg

Olay esnasında cinnet getirdiği belirtilen Umut A., tabancasıyla Tuğçe'nin kafasına, S.A.'nın ise karnına ateş etti. Çocuklar kanlar içinde yere yığılurken, Umut A. aynı silahla kendisine de ateş etti. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaldırıldıkları hastanelerde müdahalelerine başlanan yaralılardan Tuğçe, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babası Umut A. ve S.A.'nın ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Küçük Tuğçe'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar